Sessiz Çığlık Cam Tablo

650,00 TL
Stok Kodu
OGLS-5061
Hediyesi
Çelik Asma Aparatı
* 61,72 TL den başlayan taksitlerle!
Seçenekler
Cam Tablo Ölçüsü
4 mm kalınlığında olan ve kırılmaya karşı normal camlara göre 10 kat daha dayanıklı temper işlemi görmüş kenarları rodajlı birinci sınıf düz camlara, dünyanın en iyi baskı makinesi Alman Durst marka UV dijital baskı makinesi ile direkt baskı yapılmaktadır. Insigne cam tablolar kesinlikle baskı yapılmış bir medyanın cama yapıştırılması şeklinde değil; özel bir teknikle cam yüzeye doğrudan UV baskı yapılması ile hazırlanır. 
 
-Insigne cam tablolar temperli olmasından dolayı kırılmaya karşı son derece dayanıklı olmakla beraber özel korumalı ambalajıyla beraber gönderilmektedir. Tüm bunlara rağmen cam tablonuz kargoda kırılırsa koşulsuz ve ücretsiz yenisini adresinize gönderiyoruz. 
 
Cam tablonun baskısı, camın arka yüzeyine direkt baskı şeklindedir. Bu sayede baskı camın arkasında kalır ve yüksek baskı kalitesini cam şıklığı ile birlikte görürsünüz. 
 
Uzun AR-GE çalışmaları sonucunda ortaya çıkan çelik asma aparatı sayesinde oldukça güvenlidir ve talimatlara uygun olarak monte edildiğinde düşme tehlikesi kesinlikle yoktur.
 
Dilediğiniz zaman duvardan indirmeden temizleyebileceğiniz gibi, isteğe göre duvardan indirebilir hatta diğer odanızda yer alan cam tablonuzla değişiklik bile yapabilirsiniz.

Duvara montajı son derece basit olan bu şık ürün ile farklı yenilikçi iç dekorasyon çözümü sunulmaktadır. Insigne Cam Tablolar dünyanın alanında en iyi makineleri ile hazırlanmaktadır. Dekoratif bir ürünle ilgili tüm beklentilerinizi karşılayacak olan Insigne cam tablolar Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır.

Yükleyeceğiniz görsellerde her zaman mevcut olan en yüksek çözünürlükte olanları tercih etmeniz baskı kalitesine doğrudan etki edecektir. Ekranda gördüğünüz renk tonları ile gerçek üründe mutlaka ufak farklılıklar olacağını dikkate alınız.
  
Cam tablolar ISO 9001 kalite sertifikası kapsamında tüm dünya kalite standartlarını sağlayan üretim bandında üretilerek siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
 
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sessiz Çığlık Cam Tablo 4 mm kalınlığında olan ve kırılmaya karşı normal camlara göre 10 kat daha dayanıklı temper işlemi görmüş kenarları rodajlı birinci sınıf düz camlara, dünyanın en iyi baskı makinesi Alman Durst marka UV dijital baskı makinesi ile direkt baskı yapılmaktadır. Insigne cam tablolar kesinlikle baskı yapılmış bir medyanın cama yapıştırılması şeklinde değil; özel bir teknikle cam yüzeye doğrudan UV baskı yapılması ile hazırlanır. OGLS-5061
Sessiz Çığlık Cam Tablo

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.